En ny Iphone har lanserats

Nu har den nya iPhone X kommit och många står i kö för att få händerna på den nya mobilen. Vad är viktigt att tänka på när du har en ny mobil?

 

På phonelife hittar du allt för din mobil, oavsett om det är till en iPhone X, iPhone 8 eller kanske en iPhone 8 +. Varför inte skaffa mobilskydd, hörlurar, laddare och andra tillbehör när du ändå skaffat dig en ny mobil? Det gör upplevelsen ännu starkare och härligare samtidigt som din mobil förmodligen håller en längre tid med bra fodral och skal.

 

Många väntade på den senaste iPhone och nu har den kommit

 

Nu har iPhone X släpps i både Sverige och i andra delar av världen, något det går att läsa om i denna artikel i tidningen Veckans Affärer. De första förhandsbeställningarna har levererats och utanför Telias butik på Kungsgatan i Stockholm stod en lång rad av människor i kö under morgonen för släppet, en del hade till och med sovit på plats för att få sig en enhet. Många har med andra ord längtat efter denna Apple-produkt, kanske under hela hösten. Det visar sig att intresset för iPhone 8 var betydligt svalare, kanske för att många visste att en annan, nyare och ännu coolare variant skulle komma.

 

Ömtålig mobil men coola funktioner

 

I MacWorld IDG går det att läsa vidare om den omtalade, nya smartphonen från Apple. iPhone X sägs vara riktigt bra men funktioner som verkligen har utvecklats av experter.

 

I en artikel i Ny Teknik testas iPhone X ordentligt. Det visar sig att den utan vare sig skal eller andra skydd faktiskt är rätt så ömtålig. Kanske kan det vara den ömtåligaste mobilen hittills som Apple har lanserat. Med sin ack så eleganta glasdesign är det inte minst lätt att tappa mobilen i golvet så att sprickor letar sig fram över hela skärmen, en mardröm för att inte säga lite. Det som testas i artikeln är bland annat fall på framsidan, fall på sidan och baksidan, vattentest, höghastighetsfall och reparerbarhet. En ny iPhone X kostar vidare närmare 11 000 kronor men eftersom mobilen är ömtålig, ja rentav skör, kan den vid otur komma att kosta betydligt mer än så. Det gäller med andra ord att ta väl hand om den nya mobilen om du kostat på dig en sådan.